WK ballonvaren in Battle Creek Michigan USA.

2012 worlds logo home

 

Van 17 tot 24 augustus 2012 is het wereld kampioenschap hetelucht ballonvaren gehouden. En het team van Johannes Kooistra deed er ook dit jaar weer aan mee. Een dagelijks verslag kunt u lezen op de blog op deze site.

One Day Fly 2011 Odoorn.

Op 19 maart 2011 werd in Drenthe de eerste wedstrijd ballonvaren van 2011 gehouden. Een wedstrijddag die ieder jaar vroeg in het seizoen georganiseerd wordt en vervolgens vaak te kampen heeft met moeilijke weersomstandigheden waardoor de wedstrijd toch geen doorgang vindt.


Niet dit jaar. De weergoden waren ons gunstig gezind en dat zorgt dan voor veel beweging bij 10 ballonteams en een handvol organisatoren en medewerkers.

Read more...

 

 

Deze pagina betreffende een wedstrijd wordt gepubliceerd zodra er iets te  melden is.

 

Excuses voor het ongemak.

Het wedstrijdseizoen 2012 is reeds begonnen.

In 2012 staan weer de nodige wedstrijden op de kalender.dbcc logo

  1. De Ad Ballon Cup in februari.
  2. De One Day Fly in Odoorn op 24 maart
  3. De One Day Fly in Exel op 14 april.
  4. Het BK/NK in Ny Hotton in Belgie in het hemelvaarts weekend
  5. Het WK in Battle Creek Michigan in augustus.

Read more...

dbcc logoDe Exel Cup 2012.

Op 14 april wordt de Exel Cup 2012 gevaren. Het competitioncentre is in het Cafe Restaurant “de Exelse Molen” Oude Lochemseweg 4, Exel. Er staan 12 teams ingeschreven waaronder één uit Belgie nl Philippe de Cock. 

Johannes Kooistra slaat deze wedstrijd over wat mij de gelegenheid biedt om de wedstrijd nu eens van de andere kant te bekijken. Ik heb me aangemeld als medewerker in het official gebeuren. Ik wil wel eens meemaken wat er allemaal aan werk verzet wordt bij het opzetten van een wedstrijdvaart.

Read more...

Subcategories

U kunt hier Online boeken

Telefoon: 0513 417503