mini-heading

Dalvaart op Dinsdag 16 januari.

De briefing is weer om 08:00 uur. De vooruitzichten voor vandaag zijn anders mooi dan gisteren. mini-hpim5105Het is stralend weer maar de wind op hoogte laat het afweten. We blijven daarom dicht bij huis. Vandaag is Johannes Kooistra de piloot. Omdat we niet zover gaan varen wordt er één fles gas minder meegenomen en is er ruimte voor meer passagiers. De passagiers voor vandaag zijn Kim en Monique.
Het rustige weer is ideaal voor de twee hoppers die aanwezig zijn.

mini-img 3912
Ik weet niet wat de reden was maar de hele week waren er nauwelijks toeschouwers maar nu kwamen de schoolkinderen in twee groepen op het veld.

 

 

 

Johannes stijgt in rustig tempo naar 10.000 voet. De ballon kabbelt intussen heel langzaam in de richting van Tamsweg. Tussendoor wordt vlakbij Sankt Andrmini-hpim5155ä nog even een tussenlanding gemaakt tussen de bomen. Een half uur later wordt er definitief geland op een mooie weide.

 

We zijn zo vroeg klaar met deze vaart dat we besluiten om de PH-PUK van Pieter uit de zak te halen en die de eerste vaart met de nieuwe registratie te laten maken.Er wordt een zitje geleend en Johannes heeft de eer voor deze vaart. Gezamenlijk wordt de PUK uitgepakt, aangesloten en opgezet. Na een forse fotosessie voor het familie album en voor internet gaat Johannes omhoog en lijkt over de bergen te gaan.

De dag wordt afgesloten met een georganiseerde avond in het bergrestaurant boven op de skipiste.


U kunt hier Online boeken

Telefoon: 0513 417503