mini-heading

Dalvaart op Woensdag 17 januari.

Er komen berichten over een aankomende storm over West Europa. mini-img 4005Dat zou kunnen betekenen dat vandaag de laatste dag wordt dat we kunnen varen.
De familie Gruber, waar we een appartement hebben gehuurd, zijn uitgenodigd om de vaart van vandaag mee te maken. Ondanks alle ballonweken in dit dal wordt het voor hen de eerste vaart. Johannes is ook vandaag onze piloot.
Johan Echtermeijer van Euregioballooning maakt vandaag zijn eerste vaart met de nieuwe Brink ballon, de PH-PPR.mini-hpim5214

We maken een langzame start en blijven eerst nog zo laag dat we rond het startveld draaien. We zien hoe het team van Johan druk bezig is met de nieuwe ballon en hopen dat hij snel zal starten. Maar zoals altijd met een nieuwe ballon: alles wordt extra gecontroleerd en dat neemt de nodige tijd in beslag.
Johannes neemt ons mee naar ongeveer 5000 voet en de familie Gruber geniet zichtbaar van het uitzicht en de belevenis van hun eerste vaart. Zij varen boven hun eigen boerderij en landerijen. Uiteindelijk landen we ook op een van hun weilanden. Rond 11:00 uur is de ballon weer ingepakt en zijn we weer thuis.mini-s8000577

Monique en ik gaan met de gondellift naar het bergrestaurant voor de lunch en om de aanblik van alpine skiën toch nog even van dichtbij mee te maken. Vanuit een ballon zie je alleen maar stipjes over de pistes gaan.

En een vakantie is er natuurlijk ook om te luieren en te genieten.

U kunt hier Online boeken

Telefoon: 0513 417503