Heading

Maandag 19 januari en verder.

mini-P1190037

mini-P1190005Maandag is een beetje een tamme dag. De weersverwachting geeft aan dat een lange vaart mogelijk is maar dat met een zeer lange vaart rekening gehouden moet worden. Je moet dan ook vroeg weg maar de bewolking laat dat eigenlijk niet toe. Iedereen treuzelt wat rond op het veld in de hoop dat het toch opklaart.

Stratos gaat rond 11:00 uur met twee ballonnen omhoog voor een lange afstand. Daarvoor stijgen ze vrij snel door naar grote hoogte en daar vinden ze inderdaad een westelijke wind. Intussen is het opgeklaard en de achterblijvers staan voortdurend te kijken hoe het gaat.

 

Maar wij vinden het nu te laat voor een dergelijk avontuur en besluiten vroeg te gaan skiën. Bij het diner hoorden we dat ze na 3 1/2 uur geland zijn ten noord westen van Wenen.

 

mini-P1200011

mini-P1200003

Dinsdag regent het. Varen is niet mogelijk en skiën is een natte bedoening. Later hoorden we dat bovenop de piste de regen over was gegaan in sneeuw. Of dat nu zo prettig is om te skiën betwijfel ik. Wij hebben er een toeristische dag van gemaakt met inkopen doen, souvenirs kopen voor het thuisfront en wat luieren. 's Avonds met de lift naar het restaurant op de Speiereck voor de Hüttenabend.

Woensdag is het opnieuw geen ballonweer en dus weer op naar de skipiste. Het is droog, zonnig en er ligt wat verse sneeuw. Maar de bovenste lift van de Speiereck is wegens harde wind gesloten. Daarom zijn wij weer naar Fanningberg gegaan voor onze oefeningen.

 

 

 

 

 

U kunt hier Online boeken

Telefoon: 0513 417503