Verantwoording.

Een bijverschijnsel van mijn werk in de automatisering was al geruime tijd de interesse in het bouwen van een website. Is het moeilijk, veel werk en wat zijn de kosten? Als leerproces ben ik daarop begonnen met de bouw van een eigen site.

De inhoud van deze site is gebaseerd op de ervaringen die ik heb opgedaan in de tijd dat ik als crewmember werkzaam ben bij het ballonvaren in de kop van Noord-Holland. Uit de reacties van de passagiers kon ik opmaken dat er behoefte bestaat aan achtergronden en uitleg over het ballonvaren. Ik denk dat ik in die behoefte nu ruimschoots voorzie. Indien u onvolmaaktheden opmerkt, vragen heeft of een uitbreiding gewenst vindt dan kunt u dat via de contact link melden.

Deze site is inmiddels de derde uitgave, met een eigen domeinnaam en gepubliceerd via een hostingprovider en nu op basis van een Joomla Content Management System.

  • De meeste foto's zijn door mij en mijn vrouw gemaakt maar ook is materiaal van derden gebruikt.

  • De site is gemaakt met Joomla!. Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen.


18 april 2011, Marc de Vries.

U kunt hier Online boeken

Telefoon: 0513 417503